2013. április 28., vasárnap

Part 15 (TELJES)

Üdv mindenkinek! 

Most is csak azt tudom mondani, hogy rettentően sajnálom, hogy ismételten késtem a fejezettel. :$ A fejezet csak félig javított, így előre is az elnézéseteket kérem az esetleges hibákért, de amint a *bétámnak* lesz rá ideje, ki fogja majd javítani. Javítva! ;) (Dóry) (Amit ezúton is előre hálásan köszönök is!) Ami pedig az előző fejezetet illeti, a kommentárokat: Forci-nak, Orsy-nak és Reni-nek nagyon, de nagyon szépen köszönöm! :)
Csak remélni tudom, hogy ez a fejezet is elnyeri majd a tetszéseteket, amely bár rövidebb, mint amilyen az előző volt, de a következő hosszabb lesz ennél. ;)
További szép és kellemes estét/ és hetet!
Love_Day


Nem engedem...


Nincs más ahhoz fogható érzés, mint amikor az emberben a feltétlen szabadságvágya egy egészséges adag bosszúvággyal keveredik.
A székemre akasztott táskámat olyan hévvel kapom fel a vállamra, hogy máskor igencsak meglepődnék magamon, azonban a mostani helyzetben egy cseppet sem ez izgat a legjobban.

Miközben a visszafele ugrándozó Ana elébe megyek, megpróbálom elfojtani a dühömet  mert attól félek, hogy mindjárt elsírom magam. Úgy tűnik, valami rejtélyes okból az indulataim a könnycsatornáimmal állnak összeköttetésben. Ha dühős vagyok, rendszerint sírva fakadok, ami elég megalázó.
De nem szabad! Nem fakadhatok most sírva! – tiltakozom magamban hevesen a könnyeim ellen, miközben elengedve a fülem mellett Christian idegesen könyörgő hangját, megragadom az időközben, hozzám közelebb kerülő lányom kezét, majd a kocsim felé húzom őt.

-          Mami, mi a baj? Miért sietünk így, és hol van Christian? Ő miért nem jön velünk? – ostromol meg a kérdései sokaságával kíváncsian, amikor beültetem a kocsiba.

-          Nincs semmi baj, kicsim! Christian... – amikor kiejtem Ötven árnyalat nevét, elcsuklik a hangom. – Neki, nos dolga akadt, így el kellett mennie – hazudom összeszorított fogakkal, közben pedig ezer és ezer szitkot szórok magamra.

Nem akartam neki soha hazudni, és bár most sem akarok, mégsem tudom csak úgy megmondani az igazat. Mégis, hogy mondhatnám el neki, hogy azért kellet eljönnünk a fagyizóból, mert hirtelen a semmiből megjelent az asztalunknál az a gyerekmolesztáló nőszemély, aki miatt az lett Ötvenből, aki?

Sehogy!

Épphogy beülni készülök a vezetői oldalra, amikor Christian utolér minket. Már semmi esélyem sincs arra, hogy beüljek, mert ő egy csapással visszacsukja a kocsiajtót a helyére, és hogy még véletlenül se tudjak elmenekülni, két kezét közvetlenül az oldalam mellett támasztja ki.

-          Mit akarsz? – kérdezem összeszorított ajkakkal.

-          Azt, hogy hallgass meg! – feleli kérőn a szemeimbe nézve.

-          Mégis miért hallgatnálak meg, amikor nem vagyok kíváncsi a magyarázatodra, úgy, mint ahogyan rád sem? – a hangomból erősen kihalható a cinizmus, amivel egész pontosan nemtörődömnek igyekszem mutatni magam.

-          Akár érdekel a magyarázatom, akár nem, akkor is el fogom mondani! – morogja. – Nem én hívtam őt ide, és tulajdonképpen az sem érdekel, hogy mit keres itt...

-          Ó, ugyan már, Christian! – csattanok fel a szavába vágva. – Ahogyan én, úgy te is nagyon jól tudod, hogy mi, vagyis inkább ki miatt van itt.  – nézek rá jelentőségteljesen, és amikor a sötéten izzó tekintetét egy pillanatra lehunyja, tudom, hogy ő is tudja azt, ami nyilvánvaló.

Telhetetlenül megrázom a fejem, miközben kínosan felnevetek a saját szerencsétlenségemen. Már amikor éppen kezdeném levetni magamról a gátlásaimat, és azokat az indokokat, hogy mégis miért nem szabadna ellágyulnom vele szemben, és már csak egy apró kis valami hiányzik ahhoz, hogy megadhassam neki azt az esélyt amelyet kér tőlem, akkor mint derült égből a villámcsapás, megjelenik az a nő. A nő, aki bár a korához képest, nagyon is csinos és elegáns  de mégis, amikor az imént megpillantani véltem, csupa harag, düh és undor fogott el vele szemben.

Még most sem tudom ésszel felfogni, hogy hogyan vetemedhetett egy férjes asszony ilyenre. És miért pont az én Ötvenemet vezette be az ő szadista világába? Miért nem talált valaki mást magának, helyette? Legszívesebben visszarohannék hozzá, és jól megmondanám neki a magamét, de mégsem teszem.

-          Ne törődj vele! Ő már réges-rég nem jelent számomra semmit sem. – mondja újra kinyitva a szemeit, mire egy horkanás szerűség hagyja el az ajkaimat. Még hogy ne törődjek vele? Könnyű azt mondani!  – Kérlek, Ana! – fogja két keze közé az arcomat. – Nem engedem, hogy közénk álljon, sem Elena, sem pedig bárki más! Csak... csak gyere vissza hozzám! – kérlel, és mintha esdeklést vélnék kihallani a hangjából. – Mondj igent!

-          Nem megy! – suttogom fájdalmasan a választ – Nem tudok.

-          Miért teszed ezt velem? Veled? Velünk? – csap dühösen a kocsi tetejére, aminek hallatán egy pillanatra megremegek. – Nem tudlak elengedni, sőt, mi több, nem is akarlak...

-          Elég! – vágok ismételten a szavába, jóval hangosabban a kelleténél. – Elég! – ismétlem újra. – Nem akarom, hogy újra az életem része légy! Érted? – a hangom a visszafojtott keserű dühtől remeg. – Menj el! Tűnj el, az életemből, az életünkből! – a kezeimet a mellkasára téve ellököm őt magamtól.

Kihasználva, hogy Christian szinte kővé dermed a szavaimtól, beszállok az autóba, majd indítok.
Az eddig visszatartott könnyeimnek, most szabad utat engedek. Ennyi volt. Eddig bírtam, pedig nem akartam, hogy Ana így lásson, ahogyan azt sem akartam, hogy halljon minket hangoskodni.

-          Mami, miért kiabáltál Christian-nal? – kérdezi kíváncsian előre hajolva. – Valami rosszat csinált?

-          Nem igazán – nevetek fel keserűen, letörölve a könnyeimet. – Sajnálom, hogy hallanod kellett minket. Ne haragudj!

-          Én nem haragszom rád, mami! – mondja – De, ugye ki fogtok majd békülni?

-          Nem tudom, kicsim – motyogom fájdalmasan a választ az orrom alatt.

Rosszul érzem magam attól, hogy hazudok neki, de nem tehettem mást. – Még, hogy nem tehettél volna mást? Annyira ostoba vagy, Anastasia! – csattan fel mérgesen egy belső hang a fejemben. – Az lett volna a legjobb megoldás, ha igent mondtál volna Ötvennek.
Nem! Nem! Nem, és nem! – rázom meg a fejem ellenmondásként, majd mielőtt belevethetném magam az ellenérvelésekbe, észreveszem, hogy megérkeztünk Lorenékhez.

Kisegítve Ana-t a biztonsági övből, miután beriasztom a kocsit, követem őt barátnőmék házának ajtajához. Néhány másodperc elteltével Loren nyit nekünk ajtót, akinek bár döbbenet látható az arcán, mégis mosolyogva ölel meg, és invitál minket beljebb. Amíg Ana csatlakozik az udvaron játszadozó Holly-hoz és Chris-hez, addig mi Loren-nel a kanapét célozzuk meg.
Hiába nem nagyon fűlik hozzá a fogam, mégis szóról – szóra elmesélem neki, hogy mi is történt a mai napon onnantól kezdve, hogy Christian és Sia megjelentek a munkahelyemen, egészen a fagyizóbeli jelenetig. Annyira belemerülök a mesélésbe, hogy észre sem veszem, hogy már nem is ülök, hanem fel, s alá járkálok az erkélyajtó előtt.

-          Ó, drágám! Biztos vagy te ebben? – kérdezi, miután közlöm vele, hogy most hazamegyek, és véglegesen elküldöm Christian-t.

-          Igen. Azt hiszem – felelem, majd mielőtt elindulnék az udvarról beszaladó kislányomhoz guggolok le. – Kicsim, a maminak most el kell mennie egy kis időre.

-          De...

-          De te addig itt maradsz Loren néniéknél, oké?

-          Miért ne aludhatna itt? A gyerekek biztosan nagyon örülnének neki. – szól közbe barátnőm, akinek az ajánlatát mind a ketten nagyon jó ötletnek találjuk.

Így miután megbeszéltük, hogy Sia ma itt alszik, elbúcsúzom tőle, majd megköszönve Lorennek a segítségét, beülök a kocsimba, és már indítok is.

A hazafelé vezető úton ezer és ezer gondolat cikázik a fejemben, ahogyan Loren kérdése is.
Valóban azt akarom, hogy Christian eltűnjön az életemből? – teszem fel a kérdést magamnak, amikor egyszer csak hátulról valaki belém jön.

-          Mi a... – szólalok meg, amikor újra ütközést észlelek a kocsimon.

A visszapillantó tükörbe nézve egy sötét autót pillantok meg, aki egy újabb ütközést kísérel meg, szerencsésen.
Amikor már épp félre állni készülnék a mögöttem levő jármű útjából, az újfent ismét a lökhárítót célozza meg. Ekkor elveszítem az irányítást a kormány felett, és egy hangos sikoly tör fel belőlem, amikor a kocsi felborul...

6 megjegyzés:

  1. Juuuuj, de izgi :D
    Autos üldözés:D Úgy tudtam, hogy Mrs. R. lesz ott. Fuu de utálom azt a nőt. Kilencvenhét egész huszonháromtized százalékba, az is lefogadom, hogy most is ő akarja letaszítani Anát az útról.
    Olyan rossz, hogy Ana nem fogadja vissza Christian-t :(( Remélem azért hamarosan összejönnek... megint :)))
    Siess a következővel, lééécccii :D
    Puszi: Forci:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Forci!

      Nagyon, de nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, ahogyan eddig is. :)
      Örülök, hogy tetszett a fejezet, ahogyan annak is örülök, hogy leírtad, mi s miért tetszett neked. :)

      Azt kell, hogy mondjam, nem vagy egyedük - ami Mrs. R. -t illeti, és bár nekem sem éppen a szívem csücske a nő, de nem hiába raktam őt bele, és hát... mivel ő is az eredeti történet egyik igencsak megalkuvott karaktere, és mivel ez a történet az első könyv után (amolyan 2. részként) ahogyan én azt megírtam volna... és meg is írtam s írom, úgy vélem, és hát amit ki is gondoltam... neki igencsak benne kell lennie.

      És, hogy ki is akarja letaszítani Ana-t az útról, az a folytatásban kiderül. ;) Ahogyan az is kiderül, hogy Ana vissza fogadja -e Christian-t, avagy sem. :)

      Megpróbálok a fejezettel sietni, ahogyan csak tudok...

      Puszi

      Love_Day

      Törlés
  2. Úristen!
    Na most ez nagyon tetszett!! :D
    Igaz hogy nem történt benne semmi... De a vége mindent visz!! :D Izgalmas lett! És engem nagyon felcsigáztál vele! :) Mond már h az a hülye vén banya ütközött!! :S Vagy ha nem is ő, akkor meg felbérelt valakit. Az ő keze van a dologban!! Jajj, hogy én mennyire nagyon útálom.... :@
    Nagyon kíváncsi vagyok mi fog történni Anával és mit tesz majd Chris!
    Remélem hamar tudod hozni a kövit, mert most nagyon-nagyon várom!!! :D
    Orsy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Orsy!

      Neked is, nagyon de nagyon szépen köszönöm, hogy írtál, ahogyan eddig is. :)
      Örülök, hogy neked is tetszett, ahogyan annak is, hogy te is leírtad, hogy mi és miért tetszett. :) Annak meg végképp, hogy izgalmasra sikerült a vége a számodra is. :)

      Mondanám, hogy ő volt az... de akkor lelőném a folytatás lényegét, és izgalmát. :$ Azért látom, hogy te sem kedveled a nőt, így neked is csak azt tudom mondani, mint Forci-nak is, hogy nem vagy egyedül... hogy miért is került ő bele a story - ba, azt röviden az előző válasz adásomban, elolvasható. ;)

      Ami pedig a folytatást illeti, igaz megkésve... de egy avagy két napon belül, igyekszem is feltenni majd. :$

      Puszi

      Love_Day

      Törlés
  3. Szia!

    Ez a feji nagyo nagyon tetsztt. Most kezd igazán érdekes lenni, vajon ki lehetett aki Ana halálát akarja? De van egy tippem, csak nem tudom miért.
    Pont itt befejezni? Ajaj, mi lesz addig? Várom a folytatást. :)
    Nóci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Nóci!

      Nagyon, de nagyon szépen köszönöm neked is, hogy írtál. :) És kimondottan örülök, hogy neked is tetszett. :)
      Na, igen. Valóban kezd számomra is érdekesnek látszódni a folytatás, és igyekszem ennek érdekében is így megírni őket, hogy érdekes is, élvezetes is, szerethető is, és izgalmas is legyen. ;)

      Hogy kis is akarja Ana halálát, hát... nos, az a folytatásban kifog derülni, amelyet igyekszem majd minél előbb hozni. :)

      Love_Day

      Törlés

Társoldalaim

°°Amiket én olvasok és ahová érdemes benézni°°